Wij denken graag met u mee!
  • Welke aankleding vinden we het mooist?
  • Welke dranksoorten en hapjes kiezen we?
  • Welke muziek vinden we passend?
  • Kiezen we live muziek of gaan we voor een DJ?

Het zijn vragen waarbij enige hulp soms fijn is. Grandcafé N-Joy denkt graag met u mee om uw feest, vergadering of bijeenkomst perfect vorm te geven.


VERGADERING
OF
BIJEENKOMST

Vergadering of bijeenkomst? Grandcafé N-Joy biedt diverse mogelijkheden om in een gezellige en sfeervolle setting uw middag of avond te realiseren.

Feestjes en events

Een mooie leeftijd bereikt, een diploma rijker, gaat u trouwen ( /is het al tijd voor een jubileum) of wordt er een ander feest of evenement gevierd? Grandcafé N-Joy faciliteert graag wat u te vieren heeft!

Eindeloze mogelijkheden

Grandcafé N-Joy is dé plek waar uw middag of avond naar wens kan worden vormgegeven. Van de eerste kop koffie met gebak bij ontvangst tot het laatste drankje bij de nazit. Van het gebruiken van onze speelruimte met o.a. biljart- en pooltafels tot het sfeervolle hart met het podium. Gaat uw voorkeur uit naar ‘kleiner’ en meer ‘afgeschermd’? Ook dat kan!

Meer vragen?

Wilt u weten of uw specifieke wens bij ons te realiseren is? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina ‘home’ of check de contactpagina.

DE LEKKERSTE TAPAS

Uiteraard bieden we een assortiment van diverse borrelhapjes aan; van de bekende bitterbal tot kaasstengels en van droge worst tot lekkere blokjes kaas.

Daarnaast hebben we de beschikking over een tapaskeuken. Daar tovert onze Chef-kok de lekkerste gerechtjes tevoorschijn. Naast de tapas die wij à la carte of in menuvorm presenteren, is onze Chef-kok een creatieveling die op het gebied van eten graag zijn creativiteit met uw wensen combineert.

Krijg alvast een indruk van onze tapas door een kijkje te nemen op onze tapaskaart.