loungen
bij grandcafé N-Joy

loungen

Loungen is een van de belangrijke pijlers van Grandcafé N-Joy. Onze zaak is zo ingericht dat u op elk plekje heerlijk in een warme sfeer kunt loungen. Bij binnenkomst treft u enkele hoge tafels met comfortabele krukken. Het hart van de zaak en het achterste ‘speelgedeelte’ zijn een ‘meetingpoint’ waar het bruist en waar van alles gebeurt.

 

Daarnaast heeft Grandcafé N-Joy de beschikking over meerdere knusse hoekjes waar u in een ‘huiskamerachtige’ setting kunt loungen.

Van koffie tot een goed glas wijn

Bij loungen hoort natuurlijk een lekker drankje. We hebben de beschikking over een breed assortiment aan dranken; van frisdrank tot speciaalbieren en van een goede kop koffie, thee of warme chocolademelk tot mooie wijnen.

Van cocktail tot shotje

Smakelijke en tropische cocktails en creatieve shotjes. Op onze cocktail- en shotkaart vindt u er een reeks van.

Van bitterbal tot tapasgerechten

Een lekkere borrelhap hoort uiteraard bij loungen. Bitterballen, vlammetjes, kaasstengels, een stokbroodje, kruidige kipfiletstukjes; deze en vele andere snacks vindt u op onze borrelkaart. Of bestel onze populaire
N-Joy plank.

Daarnaast kunt u bij ons van donderdag tot en met zondag genieten van o.a. verse tapasgerechten. Bekijk onze menu kaart.

Grandcafé N-Joy Nijverdal
Grandcafé N-Joy Nijverdal
Grandcafé N-Joy Nijverdal
Grandcafé N-Joy Nijverdal