We hebben een drukke agenda! Zeer geregeld presenteert Grandcafé N-Joy in Nijverdal toffe live evenementen op het podium; van DJ tot grote live band. 

Daarnaast organiseren wij graag leuke momenten tijdens bijzondere dagen als Pasen en Kerstmis. Houdt daarom de agenda in de gaten, zodat u niets mist!

ZATERDAG 30 NOVEMBER 2019

2 jaar Grandcafé N-Joy met de liveband N’Joy

Op zaterdag 30 november vieren wij 2 jaar Grandcafé N-Joy met de band N’Joy!
 
Tijdens deze feestelijke avond spelen de zes muzikanten van de band N’Joy heerlijke funk-, soul- en dancemuziek voor jong en oud!
 
Een swingende avond om samen met jullie te proosten op 2 jaar Grandcafé N-Joy en uit te kijken naar nog vele te gekke jaren!
 
Start: 21.00 uur

Entree: gratis 

N-Joy schermen band n'joy-01

ZONDAG 8 DECEMBER 2019

Kerstmarkt

Zondag 8 december organiseren we voor en door jullie een gezellige Kerstmarkt! De gezellige sferen van Kerst, lekkere hapjes, smakelijke drankjes, leuke krampjes en feestelijke muziek. We maken er samen met jullie een fijne dag van!

MEEDOEN? DAT KAN! Lijkt het je leuk om met een kraampje onderdeel te zijn van de Grandcafé N-Joy Kerstmarkt? Dat kan! Mail je idee of je vraag naar communicatie@grandcafe-njoy.nl en we helpen je graag verder. We verwachten een mooi aantal aanvragen, dus wees er snel bij!

– Start: 15.00 uur
– Entree: gratis

 
N-Joy schermen kerstmarkt-01

ZONDAG 29 DECEMBER 2019

TOP2000 POPQUIZ

Op 29 december vindt de Top2000 popquiz plaats, aangevuld met fijne tracks van de DJ! Een quiz om samen met je vrienden, familie of kennissen je muziekkennis te testen. Meedoen kost per team €30,-. Teams bestaan uit max. 6 leden.

Meld je NU aan, want er is beperkte plek. Dat kan aan de Grandcafé N-Joy bar of bel ons over je deelname: 0548 617 778.

– Start quiz: 15.00 uur
– Deelname €30,- (team max. 6 pers.)
– Na afloop hapje eten? + €15,- p.p.
– Start DJ: circa 19.00 uur

 
N-Joy popquiz 2019 social-01

ZONDAG 29 MAART 2020

PRINCE TRIBUTE

Let’s Go Crazy, Purple Rain en When Doves Cry; we kennen ze allemaal.

De PRINCE TRIBUTE door the Sexy Motherfuckers wordt een fijne avond met bekende en minder bekende Prince songs. Een optreden om stil te staan (of te bewegen) bij het fantastische materiaal dat Prince achterliet!

Start: 15.00 uur

Tickets: €15,-

Ticket + diner: €30,-

Lees alles over de Prince Tribute hier

Scoor je tickets hier: ticketkantoor.nl/shop/PRINCETRIBUTE

 
N-Joy Prince Tribute social vierkant-01