We hebben een drukke agenda! Zeer geregeld presenteert Grandcafé N-Joy in Nijverdal toffe live evenementen op het podium; van DJ tot grote live band. 

Daarnaast organiseren wij graag leuke momenten tijdens bijzondere dagen als Pasen en Kerstmis. Houdt daarom de agenda in de gaten, zodat u niets mist!

Zondag 19 mei:

ZSN Zangcafé- editie 1

Het Zangcafé betekent: twee fijne uren samen vrijuit zingen met het hart op de tong in het café. Niet met bladmuziek of met ingewikkelde arrangementen. Maar met op een scherm geprojecteerde teksten en de begeleiding van vocal coach en zangeres Judith Konings en pianist Johan op den Dries.

Iedereen die van zingen houdt is welkom. 

Thema van editie 1: Night & Day
Meezingen kan op zondag 19 mei tussen 14.30 uur en 16.30 uur in Grandcafé N-Joy te Nijverdal. Deelname kost €10,- per persoon. Meld je aan via: www.zsnzangcafe.nl . 

 

ZONDAG 26 MEI 2019

MOLUKSE MIDDAG

Op zondag 26 maart vindt de eerste Molukse Middag plaats bij Grandcafé N-Joy. Live Molukse muziek, een gezellige Pasar Malam en heerlijk eten en frisse drankjes. Dat wordt een gezellige middag voor jong en oud!

Start: 14.00 uur | Entree: GRATIS  

N-Joy Molukse middag 2019 vierkant-01

WOENSDAG 29 MEI 2019

THE WOOF

The Woof, een stel jonge honden die wel raad weten met de oude klassiekers. Als rock’n roll legendes strak in pak en met de puntschoenen aan gaan ze elk podium onbevreesd en met een flinke dosis energie te lijf! Een heerlijke avond live muziek!

Start: 20.30 uur | Entree: GRATIS  

 

N-Joy- The Woof vierkant-01

DONDERDAG 6 JUNI 2019

BANDTOUR 2019

Op donderdagavond 6 juni 2019 staat Grandcafé N-Joy in het teken van live muziek. De Podiumacademie presenteert deze avond hun Bandtour die slechts op enkele plekken in Overijssel speelt.

Op de twee podia in Grandcafé N-Joy spelen diverse live acts; van bands tot solo artiesten en akoestische duo’s.

Stay tuned voor alle informatie over deze toffe avond!

Start: 19.00 uur | Entree: GRATIS  

N-Joy Bandtour 2019 vierkant-01

DONDERDAG 13 JUNI 2019

EINDEXAMEN PARTY MET DJ PASCAL.

Voor het eerst bij Grandcafé N-Joy: de eindexamenparty! Jarenlang hebben de VMBO-, HAVO- en VWO-leerlingen gestreden voor hun uiteindelijke eindexamens.

En speciaal om het (hopelijke) behalen van diploma’s te vieren, organiseert Grandcafé N-Joy dit eindexamenfeest. DJ Pascal draait deze avond en de entree is GRATIS!

Start: 20.00 uur | Entree: GRATIS  

N-Joy eindexamen party vierkant-01