Vier dagen van de week bij Grandcafé N-Joy genieten van heerlijk verse tapas.

Met het tapasmenu Unlimited N-Joy laten we u van donderdag tot en met zondag eindeloos genieten van onze smakelijke tapasgerechten voor een vaste prijs. Gedurende dit verrassingsmenu geniet u van diverse rondes met koude en warme tapas. Het menu wordt afgesloten met een dessertronde.

We laten u graag kennis maken met onze veelzijdige tapaskeuken door u te laten genieten van onze heerlijke gerechtjes. We nemen u mee op een reis langs een diversiteit aan smaken.

Uiteraard houdt de Chef-kok waar mogelijk rekening met uw persoonlijke smaak of allergieën.

Wijnen
Wijnliefhebber en benieuwd welke wijn past bij wat u eet? Vraag ons personeel om informatie of lees alles over onze wijnen op onze Grandcafé N-Joy wijnkaart. Van een heerlijke zoete witte wijn tot een sauvignon blanc en van een fruitige rosé tot intense rode wijn. Of onze sangria ‘Sparkling N-Joy’; een heerlijk zoete smaakbeleving. We hebben een assortiment van mooie wijnen die perfect te combineren zijn met ons tapasmenu.

Prijs
-Het Unlimited N-Joy menu kost €23,50 per persoon.
-Het Unlimited N-Joy menu voor kinderen tot en met 12 jaar kost €15,- per persoon.

Reserveren
Reserveer hier voor het Unlimited N-Joy menu en kom genieten!

Heerlijk a la carte eten

Hieronder leest u selectie van gerechten waar in het ‘Unlimited N-Joy menu’ mee wordt gewerkt.

Koude tapas

KOUDE HAPGERECHTOMSCHRIJVING 
StokbroodStokbrood met kruidenboter van verse kruiden en knoflooksaus    
OlijvenOlijven gemarineerd in een heerlijke marinade van pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes. 
CarpaccioFlinterdun gesneden rundvlees met een smakelijke rucoladressing. 
TortillaEen Spaanse tortilla van ei en aardappel. 
Courgette delicatesseHeerlijke stukjes gegrilde courgettes verrijkt met serranoham en een verse kaas waarin room en knoflook elkaar ontmoeten. 
Pastasalade      Een huisgemaakte koude pastasalade met courgette, paprika,kip, bieslook, lenteui en hamblokjes.    
ZalmbombeEen gerookte zalmbombe met een appelsalade en een schuim van citrus.   
TomaatTomaat mozzarella met een basilicum olie. 

Warme tapas

WARME HAPGERECHTOMSCHRIJVING 
Champignon DordogneGefrituurde champignons in bierbeslag met een huisgemaakte knoflooksaus. 
OssenhaasGebakken ossenhaas van de bakplaat met een overheerlijke rode wijnsaus die een dag heeft getrokken. 
Mini hamburgerEen opgebouwde hamburger met een broodje, gebakken spek, augurk, mozarella, tomaat en een smaakvolle saus. Geserveerd met frietjes. 
KipsatéHuisgemarineerde kipsatés met eigengemaakte uienringen en satésaus. 

Spareribs
Spareribbetjes met een huisgemaakte zoetzure lak van ketjap. 

Hotwings
 

Heerlijke kipvleugels in de smaken sweet of spicy.

 
ZalmEen op de huid gebakken zalmfilet met een frisse citroensaus. 
Gamba’sBlack tiger gamba’s gebakken in een knoflookolie.   
FrietjesHeerlijke frieten. 
Nacho’s Nacho’s gegratineerd met kaas, gehakt en paprika 

Desserts

DESSERTGERECHTOMSCHRIJVING 
Crème brûléeCrème brûlée en een bol vanille-ijs. 
Verrassingsdessert

Verrassingsdessert | De chef verrast u met een lekker dessert!

 

Kinderdessert

Kinderdessert | Een kinderijsje met een verrassing uit de schatkist!

 
Appeltaart met slagroomHeerlijke appeltaart met slagroom. 

Heeft u een allergie? Laat het ons personeel weten of vraag naar de allergenenkaart.