ZSN Zangcafé, het eerste Sallandse zangcafé

Met de eerste editie van het ZSN Zangcafé komt er op zondag 19 mei iets nieuws naar de regio! Het Zangcafé staat garant voor twee fijne uren samen vrijuit zingen met het hart op de tong in het café. Niet met bladmuziek of met ingewikkelde arrangementen. Maar met op een scherm geprojecteerde teksten en de begeleiding van vocal coach en zangeres Judith Konings en pianist Johan op den Dries.

Of je nu in een koor zingt of in de badkamer, op een podium of in de auto; iedereen die van zingen houdt is welkom. Zing op 19 mei in Grandcafé N-Joy in Nijverdal mee. Alleen, met een vriendin, de buurman of met je hele koor!

Thema van editie 1: Night & Day 
Elke editie kent een thema met songs vanaf ‘The Fifties’ tot en met ‘The Zeroes’. Pop, rock, musical, Nederlandstalig, soul, jazz én guilty pleasures; een afwisselend programma van leuke en mooie liedjes komt voorbij.

Het thema van editie nummer één is ‘Night & Day’. We zingen over de tijd (o.a. ‘74-‘75 van The Connells). Wat je overdag zoal doet (o.a. 9 To 5 van Dolly Parton, A Hard Day’s Night van The Beatles), en ‘Als Het Avond Is (van Suzan & Freek), wat er zich diep in de nacht afspeelt (o.a. Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht van Marco Borsato) en alles wat daarmee samenhangt (o.a. A Night Like This van Caro Emerald en Het Is Een Nacht van Guus Meeuwis).

Zing mee! 
Meezingen met het ZSN Zangcafé kan op zondag 19 mei tussen 14.30 uur en 16.30 uur in Grandcafé N-Joy te Nijverdal. Deelname kost €10,- per persoon. Meld je via www.zsnzangcafe.nl snel aan. We nodigen je uit om er samen een muzikale middag van te maken!