Haal Grandcafé N-Joy in huis!

HAAL GRANDCAFÉ N-JOY IN HUIS!
Ondanks dat we vanwege de Corona maatregelen niet zoals ‘normaal’ geopend zijn, is er geen reden om Grandcafé N-Joy te missen!

Plankje N-Joy
Nog steeds kunnen jullie bij ons terecht voor bijvoorbeeld het ‘Plankje N-Joy’, de fijnste wijnen en de smakelijkste snacks. Plaats een online bestelling en we bezorgen jouw order van donderdag tot en met zondag in Hellendoorn en Nijverdal!

Vul je gegevens en je bestelling in en vergeet niet om op ‘verzenden’ te drukken. Klik hier om een PLANKJE N-JOY te bestellen.

N-Joy Tapasfestival
Daarnaast bezorgen we vanaf zaterdag 17 oktober 2020 ook het N-Joy Tapasfestival bij je thuis. Heerlijk genieten van de smakelijkste gerechtjes. Klik hier om ons TapasFestival (en Schnitzelmenu) te bestellen.

N-Joy Schnitzelmenu ‘Wiener-style’
Vanaf donderdag 11 maart 2021 hebben wij ons thuisbezorgd menu uitgebreid met een Schnitzelmenu in ‘Wiener-style’. Er is een ruime keus uit verschillende soorten schnitzels: van Bonne Femme (gemixte groentegarnituur) tot aan Cordon Bleu. Je kan kiezen uit verschillende soorten vlees (kip of varken) en aanvullen met lekkere verse sauzen zoals paprikasaus en champignonsaus. Ook aan de kids is gedacht: een kinderschnitzelmenu met een verrassing (tot 12 jaar). Klik hier om ons nieuwe Schnitzelmenu (en TapasFestival) te bestellen!