DRIEGANGEN KEUZEMENU | €21,50 p.p.
Van donderdag tot en met zondag bereid de Grandcafé N-Joy Chef-kok het driegangen keuzemenu.
Voor €21,50 per persoon geniet u van een voor-, hoofd-, én nagerecht naar keuze! Daarnaast worden de voorgerechten geserveerd met een stokbroodje en de hoofdgerechten worden geserveerd met koude & warme garnituur.
Reserveren voor het driegangen keuzemenu doet u hieronder.
START
Naam gerecht | Gerechtomschrijving | |
---|---|---|
Tropische kipsalade | Diverse slasoorten met ananas, bedekt met lauwwarme kip met honingmosterdsaus. | |
Champignon Dordogne | Champignons gebakken in bierbeslag en besprenkeld met knoflooksaus. | |
Soep van de dag | Bereid door de chef. | |
Carpaccio | Flinterdun gesneden rundvlees met pijnboompitten, Parmezaan en groene pesto. | |
Vistriade | Verrassing van smakelijke koude visgerechten. | |
Selected tapas | Een selectie van heerlijke N-Joy tapasgerechtjes. |
MAIN
Naam gerecht | Gerechtomschrijving | |
---|---|---|
Kipsaté | Huisgemaakte kipsaté met een heerlijke satésaus. | |
Meat in the mix | Een vleesmix van biefstuk, kip en bifteki met kruidenboter en knoflooksaus. | |
Vispotje | Zeevruchten geweld in room- en kruidenboter. | |
Zuid-Afrikaanse Varkenshaasmedaillons | Varkenshaasmedaillons met honing en mosterd uit de oven. | |
N-Joy your beef! | Malse biefstuk met hollandaisesaus. | |
Forca saracena | Biefstuk spektakelstuk aan tafel! (min. 2 personen + €3,50 p.p. extra) | |
Wrap vega | Een warm gevulde wrap met verse groente van de dag. |
DESSERT
Naam gerecht | Gerechtomschrijving | |
---|---|---|
Crème brûlée | Crème brûlée met ijs en slagroom. | |
Hot banana | Warme banaan met chocoladesaus, ijs en slagroom. | |
Appeltaartbrokken | Warme brokken van appeltaart met karamelsaus, ijs en slagroom. | |
Allure | Een dessertbordje met mooie nagerechtjes. |
Heeft u een allergie? Laat het ons personeel weten of vraag naar de allergenenkaart.