Maart is bij Grandcafé N-Joy in Nijverdal de maand van het dialect!

Tijdens de ‘Maart-dialectmaand’ presenteren we diverse optredens die in het teken staan van de Twentse taal. Van muziek tot cabaret; het aanbod is divers.

Handy Joe & The Boogie Kearls

Deze 4 Kearls trappen af tijdens de dialectmaand. Ze spelen op vrijdagavond 8 maart een dampende mix van Dialecte en Engelstalige Songs, in een groovende Blues en Roots Stijl. Vol overgave, Scherpe teksten, snijdende gitaar solo’s, vette Hammond en honky tonk piano. Lekker hard het weekend in! Het optreden start rond de klok van 21.30 uur en de entree is GRATIS!

Herman Kampman en Jan Niewold

Zaterdagmiddag 23 maart is het de beurt aan Herman Kampman en Jan Niewold. Geniet fijn aan het einde van de middag van de verhalen en de muziek van de legendarische Herman Kampman en Jan Niewold. Een voorstelling in het dialect en met veel humor. De entree is gratis. Start: 17.30 uur.

Jan Riesewijk & collega’s presenteren de ‘Twentse Conference’

De maart-dialectmaand wordt afgesloten door een doorgewinterde dialectliefhebber. Op 25 en 26 maart presenteren ‘Jan Riesewijk & collega’s’ met de ‘Twentse Conference’ een avondvullende voorstelling in het Nijverdalse Grandcafé N-Joy. Jan Riesewijk staat bekend om zijn mooie Twentse verhalen en unieke humor die in de voorstelling ook terugkomen.

Riesewijk was eerder te zien in onder meer de regiosoap ‘Van Jonge Leu en Oale Groond’, schitterde in de bekende Wierdense Revue, werd verkozen tot de beste buutreedner van Twente en vormde samen met o.a. Helligen Hendrik en André Manuel de komische helden van de compleet uitverkochte RTV Oost Twentse Eindejaarsconference van 2018.

Tickets voor Riesewijk & collega’s
Cabaret en conferences in het Twents! Een voorstelling die u niet mag missen! Tickets voor de voorstelling van Jan Riesewijk & collega’s kosten €17,-. Start: 20.00 uur. (Deze voorstelling is een zitvoorstelling.)

Koop tickets via: tickets@grandcafe-njoy.nl , 06 300 27 335 (alleen WhatsApp) of koop ze aan de bar.

Voor de voorstelling wat eten, benieuwd naar meer informatie of alvast wat video’s van Jan Riesewijk kijken? Klik dan HIER!

 Hapje eten?

Uw uitje compleet maken met een hapje of een drankje? Van een bitterbal tot een stokbroodje en van een wijntje tot een biertje of een lekker frisdrankje; het assortiment van Grandcafé N-Joy is zéér divers!

Daarnaast is onze tapaskeuken op ALLE voorstellingsdagen van de ‘Maart-dialectmaand’ geopend! A la carte of middels ons tapasmenu ‘Unlimited N-Joy’ genieten van onze heerlijke tapasgerechten? Voor aanvang van een voorstelling of na afloop van de show lekker eten? Reserveer tijdig!

Benieuwd naar de menukaart? Klik dan HIER. 

Voorafgaand aan de voorstelling van Jan Riesewijk hebben we een speciale aanbieding om voor slechts €10,- lekker wat te eten. Lees hier meer over dit aanbod!

Voor aanvang van de voorstelling eten is mogelijk op:
Vrijdag 8 maart

Zaterdag 23 maart
Maandag 25 maart
Dinsdag 26 maart

RESERVEER HIER!

Na afloop van de voorstelling eten is mogelijk op:
Zaterdag 23 maart

RESERVEER HIER!

(LET OP! Uiteraard zijn de hapjes van onze snackkaart op alle dagen voor- en na de voorstelling te bestellen!)